Bejelentés


póló...nadrág...body...kabát ....sapka...zokni...pulcsi...cipő...és minden más....

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlapon

Üdvözöllek oldalamon!

Ezen az oldalon Andris fiam kinőt, csak Ő által használt ruháit árulom. Kifogástalan minőségüek, meleg szívvel ajánlom a te kisfiadnak is.

Válogass kedvedre!Néhány szó a szállításról, kifizetésről:


Ha utánvéttel kéred a megrendelt ruhákat, játékokat, akkor a Magyar Posta díjszabása szerint kb. 2000.- Forint lesz a postaköltség, ez függ a csomag értékétől és a súlyától....

...de ha előre utalod a kiválasztott baba ruhák árát, akkor ingyen eljuttatom a kért címre. A számlaszámomat a visszaigazolásban meg fogom adni neked! Ha a visszaigazolást követő 7 napon belül nem érkezik meg a pénz, sajnos kénytelen vagyok törölni a foglalásodat, és újra felteszem az oldalra azokat.

A rendelésről...

Minden feltett baba cucc alatt megtalálod annak számát. Kérlek, hogy amikor lefoglalod, ezt a számot is írd le. (pl.: 56-os póló P120) Köszönöm!
A lefoglaló űrlapot az utolsó "Lefoglalás" fülre kattintva tudod kitölteni, és elküldeni nekem. A foglalásodat 12 órán belül vissza fogom igazolni. Ha ez nem történne meg, akkor küld el kérlek újra!

Üzenetküldés
Ha bármilyen kérésed, kérdésed volna, írj nekem bátran!

E-mail címed:
Szöveg:Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!